Bogati očka shop

BUFFETOVA NAČELA - Robert G. Hagstrom


Knjiga Buffettova načela ni le prvovrsten pogled na izluščene Buffettove finančne modrosti, je tudi dobra šola investiranja. Robert Hagstrom je Buffettov način investiranja postavil v širši okvir; zajel je ključne zamisli najuspešnejših vlagateljev 20. stoletja, vse od Bena Grahama do Phila Fisherja, hkrati pa na jasen način razlaga teoretične osnove njihovih pristopov, vključno s ...

Preberi več

Na razprodaji!
17,90 €

Razpoložljivost: Izdelka s temi lastnostmi trenutno ni na zalogi,

0 izdelek na zalogi


Knjiga Buffettova načela ni le prvovrsten pogled na izluščene Buffettove finančne modrosti, je tudi dobra šola investiranja. Robert Hagstrom je Buffettov način investiranja postavil v širši okvir; zajel je ključne zamisli najuspešnejših vlagateljev 20. stoletja, vse od Bena Grahama do Phila Fisherja, hkrati pa na jasen način razlaga teoretične osnove njihovih pristopov, vključno s teorijo verjetnosti in finančno psihologijo.
Investiranje, kot pravi Buffett, ni zgolj kupovanje vrednostnih papirjev, ampak je proces, ki vključuje spoznavanje in razumevanje poslovnega modela nekega podjetja in ugotavljanje njegove notranje vrednosti.
V času, ko se vlagatelji vse pogosteje sprašujejo, ali nove gospodarske razmere nemara ne zahtevajo določitve novih pravil, je nujno, da ne pozabimo na Buffettova brezčasna načela investiranja. To ni zgolj knjiga o investiranju, je cela knjižnica o investiranju.

Nihče še ni komentiral tega izdelka.

Samo registrirani uporabniki lahko dodajajo komentarje.

Košarica  

(prazno)Template prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO