Bogati očka shop

Skupaj je bolje - Simon Sinek


Ta bogato ilustrirana pripoved, ki je polna navdihujočih citatov, prikazuje čudovito zgodbo o treh otrocih, ki gredo na pot na novo igrišče in se zavzemajo za to, kar verjamejo. Zgodba je metafora za vsakogar, ki želi narediti spremembo in slediti svojim sanjam.

Preberi več


19,00 €

Razpoložljivost: Rok dobave 5 - 10 delovnih dni

1 izdelek na zalogi


Lep občutek je, ko imaš navdih. Čudovit občutek pa je, ko nas navdihuje naše delo. To prepričanje je bistvo moje vizije: da bi zgradili svet, v katerem bi velika večina ljudi čisto vsako jutro polna navdiha odhajala na delo, se tam počutila varno in se ob koncu dneva izpolnjena vračala domov. Takšnega sveta ne bo preprosto ustvariti in ne bo se zgodilo v letu ali dveh. Toda če se zavežemo, da bomo delali skupaj, da bo vsakdo izmed nas prispeval svoj del, ki bo pripomogel k skupni viziji, lahko zgradimo tak svet, kakršnega si predstavljamo. Ta skupna pot je tisto, kar upam, da bom zajel v tej knjigi.

 

To je zgodba o treh prijateljih, ki živijo v svetu, ki je v redu. Ni odličen – samo v redu. Čeprav na igrišču doživijo kakšen trenutek sreče, pa kot vsi ostali otroci živijo v senci »kralja igrišča«. Ta se ukvarja predvsem sam s seboj in svojim položajem ter vlada s pomočjo strahu. Posledica tega je, da se drugi otroci iz strahu, da bi jih »kralj« vzel na piko, držijo vsak zase

Nihče še ni komentiral tega izdelka.

Samo registrirani uporabniki lahko dodajajo komentarje.

Košarica  

(prazno)

Novi izdelki

Trenutno ni na voljo novih izdelkov
Template prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO