Bogati očka shop

POSTANITE TRENER SANJSKEGA MOŠTVA - John C. Maxwell


Predpogoj uspeha vsake organizacije v sodobnem tekmovalnem svetu je načrten razvoj voditeljskih kvalitet zaposlenih. Ljudje so namreč glavno bogastvo vsake organizacije.

Preberi več


19,02 €

Razpoložljivost: Rok dobave 5 - 10 delovnih dni

2 izdelkov na zalogi


John C. Maxwell je nadvse priljubljen predavatelj o voditeljskih temah, medčloveških odnosih in osebnostni rasti. Z avdiokasetami, videokasetami in knjigami, ki jih izdaja njegov izobraževalni inštitut INJOY, vpliva na mnoge voditelje v ZDA in drugod.

 

Predpogoj uspeha vsake organizacije v sodobnem tekmovalnem svetu je načrten razvoj voditeljskih kvalitet zaposlenih. Ljudje so namreč glavno bogastvo vsake organizacije. Sistemi zastarajo, zgradbe postanejo majave, stroji se obrabijo, ljudje pa lahko rastejo, se razvijejo in dosežejo večjo učinkovitost, če jih vodi voditelj, ki razume njihovo možno vrednost.

 

Knjiga POSTANITE TRENER SANJSKEGA MOŠTVA VODITELJEV prikazuje učinkovite veščine odkrivanja možnih voditeljev in njihovega urjenja, ki z zvečanjem timske učinkovitosti prestavijo na višjo stopnjo tudi vaše osebne voditeljske veščine. Kot neposredno nadaljevanje dveh priročnikov (POSTANITE VPLIVNA OSEBNOST in POSTANITE VODITELJ) razkriva, kako najučinkoviteje pomagati razviti skrajne zmožnosti svojih podrejenih.

 

S trditvijo, da podjetje ne more rasti navzven, dokler njegovi voditelji ne zrastejo v sebi, vas John Maxwell v svojem priročniku POSTANITE TRENER SANJSKEGA MOŠTVA VODITELJEV vzpodbudi, da razvoj organizacije zagotovite s tem, da razvijete njene voditelje.

 

"Končno sporočilo te knjige je, da en sam ne more opraviti naloge. Kot voditelj morate iz svojih sodelavcev narediti voditelje. Osnovati morate voditeljski tim, moštvo. Odkriti morate način, da vašo vizijo uzrejo tudi drugi, jo sprejmejo in bogatijo. Voditelj lahko svoj končni cilj namreč uresniči le s pomočjo drugih voditeljev ...

 

Knjiga je namenjena vsem:

 

ki vodijo veliko ljudi in je breme zanje preveliko ter se hočejo naučiti kako najti voditelje, ki bi prevzeli del njihove odgovornosti
ki se hočejo naučiti voditeljstva
ki želijo prepoznavati in usposabljati možne voditelje
ki hočejo izboljšati svoj že obstoječi tim voditeljev
ki želijo, da njihov posel kar najbolje uspeva
S pomočjo knjige boste:

 

spoznali, kako pomembno vlogo ima voditelj v podjetju, s kakšnimi vprašanji izzivi in nalogami se srečuje in seveda kako je nanje najbolje odgovoriti oz. reagirati
naučili se boste prepoznavati in usposabljati možne voditelje
s pomočjo smernic, ki so podane v knjigi boste lahko oblikovali in tudi vodili "sanjsko moštvo"

Nihče še ni komentiral tega izdelka.

Samo registrirani uporabniki lahko dodajajo komentarje.

Košarica  

(prazno)

Novi izdelki

Trenutno ni na voljo novih izdelkov
Template prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO